Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα Σεμινάρια Μεθοδολογίας Υποψηφίων Διδακτόρων (Athens PhD Seminars) πραγματοποιούνται για τρίτη χρονιά από το Εργαστήριο Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΠΑ). Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος Jean Monnet Module 2015-2018 “Moving the EU forward”, που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της ΕυρωπαϊκήςΕπιτροπής.

Φέτος θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2018 (Αιόλου 42-44, 10560 Μοναστηράκι). Περιλαμβάνουν 5 διαλέξεις συνολικής διάρκειας 20 ωρών, οι οποίες θα καλύψουν τις ακόλουθες θεματικές ενότητες: διαμόρφωση ερευνητικής πρότασης: θεωρητικές και μεθοδολογικές προσεγγίσεις, μέθοδοι ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης, μεικτές μέθοδοι και εισαγωγή σε Ευρωπαϊκές και Ελληνικές ερευνητικές υποδομές: online εύρεση και ανάλυση ερευνητικών δεδομένων. Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 22 Ιανουαρίου 2018.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Σας παρακαλώ προωθήστε την επισυναπτόμενη πρόσκληση και το πρόγραμμα των σεμιναρίων στους Υπ. Διδάκτορες του Τμήματός σας ή σε όποιον/αν κρίνετε ότι μπορεί να τον ενδιαφέρει.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Εμμανουέλα Δούση


Εμμανουέλα Δούση
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παν/μιου Αθηνών
Θεμιστοκλέους 6, 106 78 Αθήνα
τηλ. : 210 36 88 945

Comments are closed